Uw adres voor echt herstel!

Fysiotherapie

Mijn verhaal

Jouw fysiotherapeute

Achtergrond

Denise van Luijk is in 2011 afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein.

Na haar afstuderen heeft ze geruime tijd werkervaring opgedaan in verschillende fysiotherapiepraktijken. In 2011 is ze voor zichzelf begonnen.

Passie

Afgelopen 15 jaar heeft ze op hoog niveau gevoetbald en gekeept.

Ook is ze bekwaam in het geven van skilessen.

Door deze sporten is fascinatie geboren om mensen weer zo goed mogelijk op de been te krijgen, sporter of niet sporter, jong en oud.

Na haar studie heeft ze zich doorontwikkeld  in medisch fitness, kinesiotaping volgens de 4 x T methode, sportrevalidatie, Fascia Abrasion Technique en cupping.

Toekomst

Sinds September 2016 is ze begonnen met de opleiding acupunctuur aan de TCMA. 

Kortom het doel van Van Luijk therapie is om met gerichte therapie en training beter kan laten functioneren in het dagelijks leven. Elke klacht heeft een eigen benadering nodig, en door de diversiteit en het blijven verdiepen in de behandelmethodes bent u hier aan het goede adres.

Fysiotherapie

Alles over houding en beweging

Een fysiotherapeut helpt je bij alle vragen en klachten over je houding en beweging. Dat kan over je spieren gaan, over je gewrichten en over je zenuwen.

Als de pijn en het ongemak blijft

Soms helpt rusten niet. De pijn, de beperking, je wilt dat het stopt. Daarbij wil je de kans op herhaling voorkomen. Je wilt werken aan je houding, je manier van bewegen en je spierkracht.

 

 

Fysiotherapie is altijd maatwerk

Bij van Luijk Fysiotherapie krijg je een op maat gemaakt behandelplan dat gebaseerd is op je klacht en aangepast op jouw lichaam en leefstijl.

Beter worden en meer weten

Gedurende het therapeutische proces bij van Luijk Fysiotherapie leer je je lichaam beter kennen. Je leert waar je op kunt letten, hoe je je houding kunt verbeteren en hoe je je spieren het beste kunt onderhouden. Daarnaast krijg je een serie oefeningen waar je nog lang plezier van zult hebben.

Van Luijk Fysiotherapie, uw adres voor echt herstel!

Nieuwe Langeweg 121
3194 DC Hoogvliet, Rotterdam

010-260 01 81